Az új album Magyarország területén a MOL kizárólagos terjesztésében kapható a kijelölt töltőállomásokon 990 Forintos áron!

Az 58 (!) éves zenekar elkészítette a 17. stúdiólemezét, ami egyfajta összegzése az előző évtizedek munkásságának. Az Omega mindig is fontosnak tartotta a fejlődést, az építkezést, így a Testamentum is túlzás nélkül tekinthető a következő lépcsőfoknak. Ezt megelőzték a zenekar komolyzenei átiratai, melyek hatásai keverednek az együttesre jellemző progresszív és space rock hangulatokkal, megbolondítva egy olyan zenei világgal, mint Hans Zimmer teátrális filmzenéi, vagy éppen a Rammstein zakatolása. Ezek egyvelege a Testamentum, ami Kóbor János zenekarvezető énekes szerint „egyfajta totális rock, talán a Dream Theater populárisabb anyagaira emlékeztet”.

A 18 tételes anyagon helyet kapott a vadonatúj szerzemények között néhány újraértelmezés is, amiket hallgatva minden Omega rajongó elégedetten dőlhet majd hátra!

Dallista:
A Sötétség kapuja (Nyitány)
A Föld árnyékos oldalán
A lángoló huszadik század
Varázslatos, fehér kő
Mennyben az angyal
Huszadik századi városlakó
Jöjj, Szabadító!
Álom XXI. század
A holló
A démon (Lilith)
Ideje a pontot kitenni
Hangyanép (Szörnyű porszemek)
Gloria et honor Deo
A Látogató
Légy hű magadhoz!
Álomszínház
Halotti beszéd
Utolsó ítélet

Külföldi szállítást vállalunk! Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. We provide worldwide shipping! Please contact us. Email: info@grundrecords.hu